A magyar tulajdonú vállalkozás vezetése kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik mind a nemzetközi nagyvállalati-, mind pedig a hazai KKV területekről, így az Ön igényeit a legnagyobb körültekintéssel, több aspektusból tudjuk megvizsgálni és nagy biztonsággal testre szabott megoldást kínálni a valós igényekre.

Meggyőződésünk, hogy a cégcsoportunkban felhalmozódott szakmai kompetencia elengedhetetlen eleme Ügyfeleink biztonságtechnikai igényeinek magasabb szintű kiszolgálásnak.

Vállalkozásunkat oly módon alakítottuk ki, hogy a kezdetektől stabil, rendezett háttérrel és kimagasló infrastruktúrával végezhessük munkánkat. Tudatos és szervezett építkezésünk eredményeként minden olyan előfeltételt megteremtettünk, mely az Ön felelős kiszolgálásához szükséges.

Komoly tapasztalatokkal rendelkezünk abban, hogy kiválasszuk, és ajánljuk az Ügyfeleink, Megrendelőink számára leginkább megfelelő rendszert, úgyszólván bármilyen kiépítés és esetleges speciális igény esetére, így közintézmények, szállodák, bankok, ipari létesítmények, multifunkcionális épületek részére is.

Castrum Pro Kft. Teljes körű megoldást, komplex szolgáltatást nyújtunk az általunk képviselt professzionális eszközök alkalmazásával az elektronikai vagyonvédelem területén. Finanszírozási hátterünk lehetővé teszi nagyobb volumenű biztonságtechnikai projektek kivitelezését és üzemeltetését is. Széleskörű, naprakész ismeretekkel és nagyfokú szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink több, kiemelten is védett objektum vagyonvédelmi rendszerének tervezésében és megvalósításában vettek részt.

Cégünk és munkatársaink referencia munkáiról készséggel adunk további tájékoztatást személyre szabott tájékoztató- vagy ajánlati anyagainkban.

Vállalkozásunk az általa nyújtott szolgáltatásait az ISO 9001: 2015 minőségirányítási, valamint az ISO 14001: 2015 környezetközpontú irányítási rendszerben meghatározottak szerint biztosítja.

Castrum Pro Kft. Az általunk képviselt neves gyártók (Bosch Security Systems, Genetec, HP, Intellio, Kaba) innovatív fejlesztésének köszönhetően a berendezés megvásárlása esetén Ön biztos lehet abban, hogy rendszere sokáig nem avul el sem fizikailag, sem erkölcsileg. A rendszerek felépítése, a korszerű technológiák alkalmazása és a szigorú minőségellenőrzés révén az időközben felmerülő újabb igények, szükséges módosítások, vagy bővítések miatt, nem kényszerül lecserélni rendszerét.

Teljesítményünkre inspirálólag hatnak ügyfeleink visszajelzései is. Az egyik legnagyobb elismerés, ha egy több éves kapcsolatban Megbízónk az együttműködést „Ezúttal is köszönöm a jó minőségben, pontosan és időben végzett munkátokat!” visszajelzéssel zárja. Ez lehet a záloga annak, hogy hosszútávon értékálló beruházásokat tervezzünk és valósítsunk meg partneri légkörben

castrumpro_logo_black3

© 2022 Castrum Pro Kft. | Minden jog fenntartva | Adatvédelmi tájékoztató